Scroll Top

Tijd voor een nieuwe keuken of badkamer? Op team Masure kun je rekenen voor het hele proces

Bij Masure begrijpen we dat het renoveren van je keuken of badkamer een grote stap is. Daarom bieden we de perfecte oplossing met onze uitgebreide totaalrenovatieservice. Ons ervaren team van professionals neemt alle zorgen uit handen. We beginnen met een grondige analyse van jouw wensen en behoeften, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat perfect bij jou past. Vervolgens gaan we aan de slag met de installatie, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen en vakmanschap om de hoogste kwaliteit te garanderen. Of je nu droomt van een strakke, moderne keuken met state-of-the-art apparatuur of een luxueuze, ontspannende badkamer met elegant tegelwerk en hoogwaardige sanitair, wij streven ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Met oog voor detail en een focus op functionaliteit en esthetiek zorgen we ervoor dat elke centimeter van jouw vernieuwde ruimte optimaal benut wordt. Vertrouw op Masure om jouw droomkeuken of badkamer werkelijkheid te maken en laat ons jou begeleiden in dit spannende renovatieavontuur.

1

Bezoek 1000 m2 aan inspiratie

Laat je inspireren in onze uitgebreide toonzaalruimte. Ontdek een scala aan stijlen, materialen en ontwerpen om de juiste keuze te maken voor jouw totaalrenovatie. Onze deskundige adviseurs begeleiden je graag en helpen je jouw droominterieur te realiseren.

Maatkasten laten maken
Masure keukens & meer

2

Breekwerk

Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en zorgvuldige sloop van de bestaande ruimte, waarbij we efficiënt en met oog voor detail te werk gaan. Met professionele apparatuur en expertise creëren we een schone lei voor de rest van jouw totaalrenovatie.

Breekwerken voor totaalrenovatie

3

Nieuw leidingwerk

We leggen vervolgens de essentiële basis klaar. Ons team gaat aan de slag met het vernieuwen en aanpassen van het leidingwerk in jouw keuken, badkamer of maatkast. Met zorg en precisie zorgen we voor een efficiënte en veilige werking van water- en elektriciteitsvoorzieningen.

Aansluitingen totaalrenovatie

4

Elektrische aansluitingen

Van het plaatsen van nieuwe stopcontacten en schakelaars tot het installeren van verlichtingssystemen, we zorgen voor een veilige en efficiënte elektrische infrastructuur. Met oog voor detail en functionaliteit creëren we een perfecte balans tussen sfeerverlichting en praktisch gebruiksgemak.

Elektriciteit bij totaalrenovatie
Masure keukens & meer

Van vloer tot plafond

5

Nieuwe vloerchape & muurbezetting

Met nauwkeurigheid en vakmanschap zorgen we voor een egale en stevige ondergrond, klaar om de gewenste vloer- en wandafwerking te ontvangen.

Chapewerken en pleisterwerken tijdens totaalrenovatie

6

Plaatsing wand- en vloertegels of parket

Of je nu kiest voor strakke, moderne tegels of warm en sfeervol parket, wij zorgen voor een professionele afwerking die de ruimte tot leven brengt.

Tegels plaatsen tijdens totaalrenovatie

7

Plafond, incl. verlichting, audio en verluchting

We zorgen voor een naadloze integratie van sfeerverlichting, speakers en ventilatiesystemen in het plafondontwerp, waardoor je een aangename en veelzijdige ruimte creëert.

Plafond totaalrenovatie
Masure keukens & meer

Alle puntjes op de i

8

Plaatsing meubilair en werkbladen

Met zorg en precisie zetten we de puntjes op de i, waarbij we zorgen voor een perfecte pasvorm en afwerking. Of het nu gaat om keukenkasten, badkamermeubels of maatkasten, we zorgen voor een functionele en esthetisch aantrekkelijke inrichting die volledig aan jouw wensen voldoet.

Keukens en badkamer totaalrenovatie

9

Nieuwe toestellen & aansluitingen

Van keukenapparatuur tot badkameraccessoires, we zorgen ervoor dat alles naadloos geïntegreerd wordt en klaar is voor gebruik.

Aansluitingen aan het einde van totaalrenovatie