Scroll Top

Totaalrenovatie badkamer in Puurs

Bij dit project in Puurs deden we meer dan alleen plaatsing badkamer. De klant had vraag naar een totaalrenovatie van de badkamer. Van vloer tot plafond heeft ons team deze badkamer opnieuw doen stralen. “Een geslaagd project op alle vlakken” gaf de klant ons als feedback. Bedankt familie K.!

Deze klant koos niet voor een typisch gyproc plafond, wat ook had gekund. De klant ging voor een gebruiksvriendelijkere oplossing, namelijk een plafond van kunststof lamellen. Dit plafond werd voorzien van de nodige ledverlichting. Ondanks dat er geen natuurlijk licht binnen komt in de badkamer van de klant, is de ruimte nu meer dan voldoende verlicht.

Vloertegels 60×60 met bijhorende muurtegels 60×30 stralen rust uit en passen perfect bij de vintage radiator. Maar de eyecatcher van deze badkamer is ongetwijfeld de sanbloc. Deze werd betegeld met Marokkaanse tegeltjes, verticaal geplaatst. Afgewerkt met prachtige gouden profieltjes, bijpassend aan de kranen.

Voor het kraanwerk gingen we voor het merk HansGrohe, in de kleur brushed gold. Deze keuze zorgt voor een luxe uitstraling van zowel douche als lavabokraan. De lavabo zelf werd mee uitgewerkt in composietsteen.

Wist je dat je de positie en vorm van je lavabo helemaal zelf kan bepalen bij dit meubel?

Hier koos de klant voor een enkele ingebouwde spoelbak aan de linkerkant. Het meubel zelf is gemaakt van massief hout, in dit geval tot op de grond met 3 laden. Maar ook hierin zijn er verschillende mogelijkheden.

De spiegelkast van deze badkamer is voorzien van een ledstrip bovenaan. Op deze manier is er over de gehele spiegelkast meer dan voldoende licht, alsook zorgt de ledverlichting onder de kast voor de nodige sfeer en extra verlichting