Scroll Top

Luxekeuken met focus op comfort en pivoterende deur in Oppuurs

Deze luxe keuken is uitgerust met de meest verfijnde toestellen en technieken. De klant koos voor een combinatie van zwart gelakt fineer hout met witte structuurlak, schuin afgewerkt. De bovenkasten werden doorhangend geplaatst. Uiterst links in de keuken zit een pivoterende deur. Door deze deur mee te verwerken in de kastenwand, zit de toegang naar de achterliggende berging mooi weggewerkt.

De Miele toestellen in deze keuken bieden je elk mogelijk comfort. Drukstoomoven, oven, combi microgolfoven met warmhoudlade en ingebouwde koffiemachine zijn centraal te vinden in de keuken. De ultieme droom voor elke wijnliefhebber kan je terugvinden in het keukeneiland: ruime wijnkoeler met drie temperatuurzones!

De plafonddampkap van Novy zit mooi strak weggewerkt en is uitgerust met een handige ledstrip rondom, bedienbaar met bijhorende afstandsbediening. Deze dampkap houdt de ruimte geurvrij zonder al te veel lawaai.

Deze klanten zullen trouwens nooit nog een waterkoker of flessenwater nodig hebben. Door de mooie mat zwarte Quooker kraan stroomt niet alleen kokend, maar ook koel gefilterd en bruisend water. De anderhalve spoelbak van Blanco in silgranit werd hier mooi bijpassend in onderbouw geplaatst.

Merk je de luxe afwerking van deze keuken op? Let maar even op het werkblad. De prachtige nerven in het blad lopen door in de vensterbank. De klant koos bij de overgangen op de rugwanden voor een boek-afwerking. De nerven vouwen hierbij open zoals een boek. Dit speelse element geeft een enorme meerwaarde aan de keuken. Ingebouwd in het werkblad zitten verschillende ronde stopcontacten. Deze zijn mooi toe te schuiven zodat ze subtiel en toch praktisch aanwezig zijn. Ook praktisch zijn de kasten met binnenladen. De kolomkasten zijn allemaal voorzien van uittrekelementen. Gedaan met achteraan in de kast te moeten rommelen, bedankt ideale voorraadkast!