Scroll Top

Duitse kwaliteit met Belgisch maatwerk in Merchtem

Deze greeploze keuken met ruim zitgedeelte werd vakkundig samengesteld en geplaatst door Masure. We kozen ervoor om te werken met een combinatie van Duitse kwaliteit met Belgisch maatwerk voor de kastenwand. Heb je al opgemerkt dat in deze kastenwand ook een pivoterende deur verwerkt zit? Dankzij deze subtiele deur zit de berging van de klant proper weggewerkt achter de kastenwand.

De keuken is uitgerust met de nieuwste toestellen van AEG in matte uitvoering. Voor de dampkap koos de klant de Novy cloud, die verbonden staat met de bijhorende Novy kookplaat. Door deze twee toestellen te combineren creëren we het ideale gemak voor de klant die graag kookt zonder overmatige geur in het huis. De kookplaat werd in vlakbouw geplaatst, wat in lijn ligt met de strakke uitstraling van het project.

Door een houtlook laminaat te combineren met fenix witte wandkasten kunnen we deze luxueuze keuken landelijk modern noemen. Op de witte kastenwand zal je nooit vingerafdrukken kunnen bespeuren, aangezien deze maatkasten voorzien zijn van een speciale nanotech laag, volledig fingerprint proof!

Voor het werkblad geldt hier opnieuw die onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid. Het composiet werkblad met subtiele nerf is krasvast. Perfect materiaal dus om te gebruiken voor de eetplaats alsook kookgedeelte. Het gebruik van dit materiaal zorgt er ook voor dat het spoelgedeelte in onderbouw geplaatst kan worden.