Scroll Top

Een keukenmicrobe die met de paplepel werd meegegeven

Bij Masure vind je een familiale sfeer en eersteklas service. Wat begon als een klein winkeltje in Kalfort is uitgegroeid tot dé keukenspecialist van Klein-Brabant. Gaston Masure en Lisette Spiessens richtten het bedrijf op in 1970. Nu staan hun drie kinderen, Marc, Eddy en Maria, aan het roer als de tweede generatie keukenbouwers. En ook een derde generatie staat ondertussen klaar om het schip varende te houden.

Met vakmanschap, service en hoogwaardige materialen als kernwaarden zetten we het werk voort dat onze ouders zijn gestart. Elk van ons heeft zijn specialiteit: Eddy leidt het atelier en projectopvolging, Marc zorgt voor informatica en service, en Maria staat klaar voor verkoop en boekhouding. Samen met onze kroost vormen we een hecht en complementair team.

Overlegteam Masure
Masure team
Ons team Masure
Over Masure

Sinds 1970 schrijven wij historie

1970

Gaston Masure en zijn wederhelft Lisette Spiessens gooiden in 1970 de culinaire vonk in de pan en creëerden zo ‘Keukens Masure’.

1971

Masure is klaar voor haar eerste uitbreiding. Gaston en Lisette verhuizen van Kalfortdorp naar de Kleine Amer, waar Masure tot op heden gevestigd is. Wat begon in een kleine veranda groeit al snel uit tot een eerste grote winkel.

1984

De keukenmicrobe die Lisette en Gaston in zich hebben, gaven ze ook door aan hun kinderen. Marc, Eddy en Maria doen elk op hun beurt hun toetreden in de zaak. Al snel worden de voordelen van de complementariteit van de 3 kinderen zichtbaar.

2000

De zaak draait ondertussen met Marc, Eddy en Maria aan het roer, onder het toeziende oog van hun ouders aan de zijlijn. De zaak voert opnieuw verbouwingen uit en Masure straalt als familiebedrijf. Een vast team van plaatsers wordt gezien als deel van de familie.

2018

Masure voert haar grootste verbouwplannen ooit uit. Deze zullen uiteindelijk 4 jaar later volledig gevormd zijn. Het ouderlijke huis op de Kleine Amer wordt omgetoverd tot nieuw onderdeel van de toonzaal die je vandaag de dag kan bekijken.

Vandaag

Ondertussen heeft de keukenmicrobe, die nu ook badkamers en maatkasten inhoudt, de derde generatie bereikt. Zo blijft Masure tot op de dag van vandaag een waar familiebedrijf.