Scroll Top

Masure: 1 familie, 3 generaties ervaring in keukens op maat

Bij Marc, Eddy en Maria Masure, hun kinderen en interieuradviseur Peter is jouw interieurvraagstuk in goede handen. Samen zijn ze Masure Keukens & Meer en zorgen ze ervoor dat jouw toekomstige keuken op maat, badkamer op maat of maatkast perfect beantwoordt aan jouw behoeften en verwachtingen. We kiezen daarbij bewust voor een familiale sfeer en een persoonlijke aanpak. Geen onpersoonlijke verkooppraatjes bij ons. Wij begeleiden je persoonlijk van bij de eerste kennismaking tot na de finale oplevering.

Masure Keukens & Meer: ons vakmanschap, jouw behoeften en smaak.

Bij ons draait alles om jou. Wat ook je interieurvraag is, we willen dat het resultaat een antwoord biedt op al jouw wensen en behoeften en dat het perfect aansluit bij jouw eigen smaak en levensstijl. We willen dat jij je onmiddellijk thuis voelt in je nieuwe keuken of badkamer van bij Masure Keukens & Meer.

Al onze ontwerpen en realisaties hebben dan ook drie zaken gemeen:

  • Functionaliteit op maat: we houden daarbij niet alleen rekening met ergonomische elementen maar ook met jouw eigen levensstijl. Kook je veel of weinig? Kook je alleen voor je gezin of ook voor vrienden? Waarvoor wil je je nieuwe keuken zoal gebruiken?
  • Jouw interieurstijl als basis: je eigen smaak en stijl staat centraal. Je nieuwe keuken, badkamer of maatkast moet naadloos passen bij de rest van je al dan niet toekomstige interieur.
  • Verzorgd tot in detail: Van het algemene ontwerp en de indeling tot de kleinste schroef, wij zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt.

Masure staat bovendien voor vakmanschap, een duidelijke keuze voor hoogwaardige materialen en een uitstekende service. Zo kun jij jarenlang plezier beleven aan je nieuwe keuken, badkamer of maatkast.

Masure landelijke keuken
Masure keukens badkamers maatkasten

Masure: topexperten, topkwaliteit, topresultaat, top-leven.

Onze familie bouwt al jarenlang keukens alsof ze voor jou zouden zijn en aangezien jij alleen het allerbeste verdient … Bij Masure Keukens & Meer bouwen we dus niet zomaar een keuken voor onze klanten. Al onze keukens en andere realisaties zijn uniek en volledig op jouw maat: ergonomie, functionaliteit, stijl, … Wat ook jouw wensen en behoeften zijn, wij gaan voor jou op zoek naar de best mogelijke oplossing en daarbij verliezen we geen enkel detail uit oog.

Ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, maatkasten of een partner voor een totaalrenovatie? Bekijk hier alvast onze realisaties of contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Binnenkort jouw eigen keuken- of badkamerproject? Maak nu je afspraak met onze specialist.