Scroll Top

Masure keukens: jouw garantie op jarenlang keukenplezier

Hier bij Masure houden we van gezellige familiebijeenkomsten aan de keukentafel, van samen koken en eten. De beste ideeën onstaan bij ons gewoon aan de keukentafel. Masure keukens worden dan ook allemaal ontworpen met ons eigen familieverhaal in het achterhoofd.

Je keuken is tenslotte het kloppend hart van jouw woning: je bereidt er de lekkerste maaltijden, je ontvangt er vrienden, de kinderen maken er huiswerk, er worden gezelsschapsspelletjes gespeeld, je werkt er nog snel iets af terwijl het eten kookt, … Kortom, je keuken krijgt best wel een en ander te verduren. Bij Masure Keukens & Meer besteden we daarom in de eerste plaats bijzondere aandacht aan kwaliteit. We willen immers dat je  jarenlang zorgeloos plezier beleeft aan je keuken.

Masure keukens & Meer: Thuis in je keuken van ontwerp tot droomkeuken

Bij Masure Keukens & Meer gaat het over jouw thuisgevoel, al van bij de eerste kennismaking. We kiezen daarom bewust voor een persoonlijke benadering. Je stapt hier dan ook niet zomaar binnen in een winkel, je stapt binnen in ons huis. We doen niets liever dan hier nieuwe mensen verwelkomen, luisteren naar hun verhalen, behoeften en wensen.

Masure keukens zijn dan ook niet zomaar keukens op maat: je keuken wordt hier ontworpen op maat van je leven. Jouw eigen verhaal staat centraal in het ontwerp en zelf voegen we daar onze eigen ervaring en vakkennis aan toe. We besteden daarbij bijzondere aandacht aan functionaliteit:

  • Welke basisindeling werkt het best?
  • Zitten alle toestellen op de juiste plaats?
  • Hoe zit het met de praktische bruikbaarheid van alle kasten?
  • Heb je voldoende werkruimte?

Voor ons zijn het stuk voor stuk cruciale vragen om te kunnen spreken van een geslaagd ontwerp voor jou. En we letten er natuurlijk ook op dat het er allemaal goed uit ziet. Een keuken moet nu eenmaal niet alleen praktisch zijn, je moet je er ook in thuis voelen. Landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, … Welke stijl je ook kiest, bij Masure Keukens & Meer kun je terecht voor keukens uit alle verschillende stijlen.

Masure keukens Landelijke keuken in eikfineer
Masure keukens moderne keuken donkere eik

Masure Keukens & Meer: hoogwaardige materialen, vakmanschap, service.

Bij Masure Keukens en Meer willen we dat onze klanten jarenlang plezier beleven aan het resultaat van ons werk. Al onze Masure keukens, badkamers en maatkasten maken dan ook uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die hun deugdelijkheid al lang bewezen hebben. Ons team van ervaren plaatsers zorgt er bovendien voor dat je nieuwe keuken wordt geïnstalleerd met de grootst mogelijk zorg. Gaat er toch ergens iets mis, dan staan we steeds voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, … ? Kom eens langs in onze toonzaal in Puurs of neem gewoon contact op voor een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar jouw droomkeuken.

Wat denk je ervan? Zin om elkaar nog beter te leren kennen voor een toekomstige samenwerking?