Scroll Top

Maatkasten: stijl en functionaliteit gaan hand in hand

Een dressing op maat van jouw garderobe? Een uniek meubel voor je woonkamer? Een opbergkat Bij Masure Keukens en Meer kun je terecht voor maatkasten voor elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar walk-in kasten op maat, maatkasten voor je slaapkamer, voor je woonkamer, voor kantoor of berging, wij helpen je graag met een oplossing die maximum functionaliteit combineert met een stijl die helemaal past bij de rest van je interieur.

Kasten op maat van jouw thuis bij Masure Keukens & Meer

Masure Keukens & Meer is een familiebedrijf, al drie generaties lang. Je thuis voelen, een plek creëren waar je familie en vrienden zich welkom voelen, staat bij ons hoog op het prioriteitenlijstje. Voor ons eigen huis maar ook en vooral voor dat van jullie. Bovendien willen we dat onze maatkasten liefst jarenlang meegaan.

Wanneer we aan de slag gaan voor jou houden we dan ook niet alleen rekening met je behoeften en wensen. We zorgen ook steeds voor meubels en kasten op maat die passen bij de rest van je interieur en houden zelfs rekening met je levensstijl. We vinden immers dat kasten in de eerste plaats functioneel moeten zijn: een kastindeling op maat van hoe jij je kast gaat gebruiken en op maat van de ruimte, een logische plek voor alles wat in de kast zal worden opgeborgen, … Het zijn stuk voor stuk zaken die we zelf belangrijk vinden.

Bij Masure Keukens & Meer levert elke nieuwe vraag een uniek antwoord op. Of je nu op zoek bent naar een TV-meubel op maat, een leuke boekenkast op maat, vitrinekast op maat, kledingkasten op maat of zelfs nog iets helemaal anders, bij Masure kun je kasten laten maken voor elk gebruik. Wil je een meubel dat opgaat in de rest van je interieur of wil je net een echte blikvanger voor een extra accent? Wij zorgen steeds voor het perfecte antwoord op jouw vraag.

Maatkasten wasplaats Masure
maatkasten dressing Masure

Masure Keukens & Meer: vakmanschap, service en hoogwaardige materialen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, maatkasten of hulp zoekt voor een totaalrenovatie, bij Masure kun je steeds rekenen op een resultaat waar je jarenlang plezier aan beleeft. We kiezen dan ook steevast voor hoogwaardige materialen en zorgen voor een afwerking tot in de puntjes. Van ontwerp tot realisatie en service achteraf, onze familie staat steeds voor je klaar.

Heb je concrete plannen voor een nieuwe keuken, badkamer of een ander project? Bekijk alvast onze realisaties voor een idee van ons werk of kom gewoon eens kennismaken. Marc, Eddy en Maria Masure en de kinderen en interieuradviseur Peter helpen je graag op weg naar het beste antwoord op jouw vraag.

Binnenkort jouw eigen maatkast? Maak nu je afspraak met onze specialist.