Scroll Top

Kasten op maat voor elke ruimte? Masure Keukens & Meer

De perfecte opbergoplossing voor die kleine ruimte? Een kast onder een schuine wand? Een dressing op maat? Een uniek meubel? Bij Masure Keukens en Meer kun je terecht voor kasten op maat voor elke ruimte. Al 3 generaties lang zijn we specialisten in efficiënt ruimtegebruik.

Van je keuken, badkamer of dressing tot je woonkamer of berging, … Overal in je huis kunnen wij zorgen voor de kast of het meubel dat helemaal bij jou en je interieur past en bovendien een oplossing biedt voor je meest complexe opbergprobleem.

Masure: een persoonlijke aanpak op jouw maat

Bij Masure Keukens & Meer houden we wel van een goeie babbel. Onze persoonlijke aanpak is dan ook zo’n beetje ons handelsmerk geworden. Voor ons is het dé manier om een perfect antwoord te vinden op jouw vraag.

Je nieuwe kasten op maat van bij Masure Keukens en meer zijn dan ook niet zomaar kasten. Ze zijn stuk voor stuk een beetje een verlengstukken van je eigen leven. Elke kast wordt hier ontworpen met jouw behoeften en gewoonten voor ogen. In ons ontwerp houden we bovendien ook rekening met de ruimte waar je kast op maat uiteindelijk terecht zal komen.

Zo kunnen we een uniek meubel realiseren dat helemaal bij jou past.

  • Functioneel: je kast op maat doet perfect wat je ervan verwacht. Alles zit op een logische plek en precies waar je het verwacht. Alsof je je nieuwe meubelstuk al jarenlang gebruikt.
  • Helemaal jij: je maatwerk meubel krijgt een look die aansluit bij de rest van je interieur maar ook bij de plek waar het zal staan: een opvallende blikvanger voor je hal of woonkamer? Een sober meubel dat zorgt voor evenwicht en balans in de slaapkamer? Wat je ook wenst, wij maken je droom waar.
  • Afwerking tot in de puntjes: we zorgen voor een meubel op maat dat is afgewerkt tot in de puntjes. We willen dat je fier bent op ons werk, net als wij.
kasten op maat dressing Masure Keukens & Meer
Kasten op maat wasplaats Masure Keukens & Meer

Masure Keukens & Meer: kasten op maat voor jarenlang plezier

Keukens, badkamers, dressings, kasten op maat, … Voor ons is elk project uniek en dus zorgen we ook steeds voor een uniek resultaat dat helemaal bij jou past. Wat je ook zoekt, bij Masure Keukens & Meer gaan we voor niets minder dan de best mogelijke oplossing voor jou en daarbij verliezen we geen enkel detail uit het oog.

We willen bovendien dat je jarenlang plezier beleeft aan je nieuwe meubel op maat. Onze familienaam is hier in de regio dan ook synoniem voor vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service.

Wil jij ook zo’n unieke Masure Keuken, Masure badkamer, Masure dressing of Masure kast op maat? Neem alvast een kijkje in onze realisaties of beter nog, neem gewoon contact op voor een babbel. Dan gaan we samen met jou op zoek naar het beste antwoord op jouw vraag.

Binnenkort jouw eigen kast op maat? Maak nu je afspraak met onze specialist.