Scroll Top

Ontdek unieke houten keukens bij Masure Keukens & Meer

Ben jij van plan om voor een nieuwe keuken te gaan of ga je renoveren? Kies je voor een keukenblad en kasten die volledig passen in jouw houten keuken? Bij Masure Keukens beslis jij zelf welke stijl en doen wij er alles aan om jouw houten keuken helemaal in te richten volgens jouw wensen.

Houten keuken naar jouw wens? Ontdek het bij Masure Keukens

Een keuken in het hout straalt elegantie uit en is tijdloos. Bovendien voegt een houten keuken een natuurlijke eigenschap toe aan je huis. Of je nu gaat voor een landelijke inrichting of voor hout met een paar moderne touches, je keuken zal er sowieso stijlvol uitzien. Een keuken met houten materiaal biedt veel voordelen: het is duurzaam en past bij diverse interieurstijlen. Daarbovenop straalt het warmte en gezelligheid uit en zijn er verschillende houtsoorten mogelijk die elke keuken een andere uitstraling geven. Zoals eikenhout, berkenhout of esdoornhout om een paar voorbeelden te geven.

Een houten keuken, dat zijn houten kasten die we volledig op maat maken naar jouw voorkeur. Ook het keukenblad is in het hout en heeft tal van voordelen. Een belangrijk voordeel van een houten keukenblad is dat het geen vingerafdrukken achterlaat. Maar het grootste voordeel aan de houten afwerking van een keuken is misschien wel de duurzaamheid. Iets waar we bij Masure Keukens de volle aandacht aan geven en veel belang aan hechten.

Masure Keukens staat garant voor een persoonlijke aanpak. We bespreken graag eerst met jou wat je persoonlijke wensen zijn qua inrichting van de keuken. Daarna gaan we hiermee aan de slag en bekijken we de praktische mogelijkheden. Op die manier toveren we een prachtige nieuwe keuken in je huis, volledig op maat.

Keuken op maat in hout
Houten keuken op maat bij Masure

De service van Masure Keukens

Masure Keukens, da’s vakmanschap met oog voor kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Wij bieden toegankelijke prijzen aan met verschillende prijscategorieën zodat iedereen welkom is om een nieuwe keuken uit te kiezen. Een houten keuken in Puurs en omgeving? Bij Masure Keukens gaan we samen met jou voor de toekomst en bouwen wij je droomkeuken.

Inspiratie nodig of wil je gewoon eens rondkijken? Bekijk onze realisaties op de website en ontdek wat wij allemaal kunnen verrichten. Naast keukens kan je bij ons ook terecht voor badkamers en kasten op maat Deze kan je van dichtbij bekijken in onze toonzaal. Interesse? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en vertel ons hoe wij jou kunnen helpen.

Binnenkort jouw eigen houten keuken? Maak nu je afspraak met onze specialist.