Scroll Top

Badkamerrenovatie? Reken op Masure Keukens & Meer

Kan je badkamer wel een makeover gebruiken? Beantwoordt je huidige badkamer niet meer je behoeften? Bij Masure Keukens & Meer kun je terecht voor jouw badkamerrenovatie van A tot Z. Van kleine badkamerprojecten tot een totaalrenovatie van vloer tot plafond, bij ons kun je rekenen op 3 generaties ervaring om jouw badkamer opnieuw helemaal in lijn te brengen met wie jij bent.

Jouw persoonlijke oase van rust en ontspanning

Je badkamer is de eerste ruimte die je betreedt ’s ochtends en de laatste voor je gaat slapen. Je badkamer renoveren doe je dan ook maar beter weldoordacht. Een badkamer is tenslotte zoveel meer dan een verzameling van verschillende functies, de aankleding en indeling zijn minstens even belangrijk voor een aangenaam verloop van je dag.

Bij Masure Keukens & Meer kunnen we je daarbij helpen. Op basis van jouw eigen badkamerdromen gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte indeling van jouw badkamer. Met onze ruime ervaring en onze focus op functionaliteit vinden we probleemloos de perfecte plek voor douche, bad, wastafels, … We voorzien ook de nodige verlichting op de juiste plaatsen, zorgen voor voldoende kasten op maat om alles op te bergen en het geheel geven we een look die perfect aansluit bij jouw eigen smaak en stijl.

We gebruiken bovendien uitsluitend kwalitatieve en waterbestendige materialen die geschikt zijn voor badkamers. Kortom, bij Masure Keukens & Meer zit je goed voor je badkamerrenovatie. Onze persoonlijke aanpak, ons oog voor detail, onze aandacht voor ons vakmanschap en onze keuze voor hoogwaardige materialen zijn intussen onlosmakelijk verbonden met ons bedrijf en onze familie.

badkamerrenovatie marmerlook Masure
badkamerrenovatie badmeubel op maat Masure Keukens & Meer

Masure Keukens & Meer: 3 generaties ervaring tot je dienst

Hier bij Masure Keukens & Meer maken we woondromen waar. Ben je op zoek naar een partner voor badkamerrenovatie? Ben je op zoek naar je droomkeuken? Heb je nood aan kasten op maat? Neem alvast een kijkje in onze realisaties of kom gewoon eens praten over jouw dromen. We vertalen ze graag in een concreet en realiseerbaar plan. En we zorgen natuurlijk ook met veel plezier voor de uitwerking en realisatie. Van het ontwerp tot de keuze van de materialen, van de vakkundige plaatsing tot de uitstekende service achteraf, bij Masure Keukens & Meer zit je goed voor jarenlang woonplezier.

Heb je zelf ook plannen voor de renovatie van je keuken, badkamer of een andere ruimte? We helpen je graag. Ook voor totaalrenovaties. Contacteer ons met jouw vraag. Dan gaan we samen na hoe we jou kunnen helpen.

Binnenkort jouw badkamer renoveren? Maak nu je afspraak met onze specialist.