Scroll Top

Badkamer kopen? Kies voor ervaring en kwaliteit met Masure

In onze familie zit badkamers en keukens ontwerpen en bouwen ons in het bloed. Marc, Eddy en Maria Masure, interieuradviseur Peter en de kinderen zijn eigenlijk dagelijks bezig met interieuroplossingen op maat. Wil je een badkamer kopen die perfect beantwoordt aan jouw behoeften? Masure Keukens en Meer ontwerpt en realiseert jouw droombadkamer van A tot Z.

Een badkamer op maat van wie jij bent? Masure Keukens & Meer

Een badkamer is zoveel meer dan vier muren met daarin een douche, … Het is de plek in je huis waar je de dag begint en de dag afsluit. En misschien wil je je badkamer ook gebruiken als je eigen privé wellness?

Bij Masure Keukens & Meer gaan we daarom op basis van jouw eigen badkamerdromen op zoek naar een indeling en aankleding die perfect past bij wie jij bent. En we verliezen daarbij uiteraard ook de functionaliteit niet uit het oog. Met onze ruime ervaring vinden we probleemloos de juiste plek voor je bad, douche, wastafels, … Heb je trouwens al aan de juiste verlichting gedacht? Wij wel. We voorzien trouwens ook de nodige kasten op maat zodat je voldoende ruimte hebt om alles op te bergen.

Bij ons is elke badkamer uniek net zoals jij. Jouw eigen wensen en behoeften staan hier centraal. We willen dat alles precies op de juiste plek zit voor jou en dat je badkamer perfect aansluit bij de rest van je interieur. Kortom, een badkamer kopen bij Masure Keukens & Meer is kiezen voor een badkamer waar je je helemaal thuis voelt. Doordat we steeds gebruik maken van kwaliteitsmaterialen die waterbestendig en bovendien ook onderhoudsvriendelijk zijn, ben je bovendien zeker van jarenlang badkamerplezier.

Badkamer kopen afwerking in steen Masure
badkamer kopen Masure Keukens & Meer

Masure: kwaliteitslabel voor badkamers, keukens en meer.

We geven niet zomaar onze naam aan een badkamer, keuken, maatkast of interieurproject. Elke Masure keuken, Masure badkamer, Masure kast op maat, … moet het antwoord zijn op jouw specifieke vraag en moet bovendien voldoen aan onze eigen normen op vlak van kwaliteit, afwerking, functionaliteit en duurzaamheid. De ingrediënten van een Masure project? Jouw verhaal, onze persoonlijke aanpak, het ontwerp met oog voor alle details, kwaliteitsmaterialen, een vakkundige plaatsing en afwerking en een uitstekende service achteraf.

Een badkamer kopen? Bekijk alvast even onze realisaties of kom gewoon eens praten bij Masure Keukens & Meer. We helpen je graag om jouw badkamerdroom waar te maken. Zullen we de koffie al klaar zetten? Maak snel een afspraak of contacteer ons met jouw vraag. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Badkamer kopen? Maak nu je afspraak met onze specialist.