Scroll Top

Badkamer installateur Puurs nodig? Kies voor kennis en ervaring met Masure

Kan je badkamer wel een make-over gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Masure kun je rekenen op drie generaties kennis en ervaring in interieuroplossingen op maat. Zowel voor badkamerrenovatie Puurs als voor een compleet nieuwe badkamer in regio Puurs kun je niet alleen rekenen op een ontwerp helemaal op maat van jouw wensen maar ook en vooral op een vakkundige installatie door onze specialisten. Een ervaren badkamer installateur Puurs nodig? Bij Masure vind je de vakman die je zoekt voor het renoveren van de badkamer.

Jouw Masure badkamer? Jarenlang genieten zonder zorgen

Een badkamer is zoveel meer dan een inloopdouche, een bad, een dubbele wastafel en badkamermeubels. Het is de eerste plek waar je ‘s ochtends eerst komt, de plek waar je helemaal tot rust kunt komen en de plek waar je laatst komt voor je gaat slapen. De perfecte badkamer moet dus aan een heleboel uiteenlopende behoeften beantwoorden.

Een ontwerp op maat van jouw dromen

Bij Masure houden we steeds het volledige plaatje voor ogen. Op basis de afmetingen van de ruimte en jouw eigen badkamerdromen gaan we op zoek naar een indeling en aankleding die helemaal aansluit bij wie jij bent. Wil je een plek om snel een douche te nemen? Ben je misschien eerder op zoek naar je eigen wellnessplek? Of wil je net een combinatie van beide? Onze badkamerspecialisten vinden steeds probleemloos een antwoord op al jouw badkamervragen. We gaan daarbij steeds voor een resultaat dat functioneel is en bovendien qua look en stijl helemaal beantwoordt aan jouw wensen en verlangens.

plan en uitvoering op maat van jouw leven

We houden daarbij al van bij het begin rekening met alle technische en praktische aspecten. Het is immers ook belangrijk dat alle leidingen op de juiste plek liggen. Er moet elektriciteit en verwarming voorzien worden. En ook voldoende ventilatie mag niet vergeten worden.

Kies je voor vloerverwarming? Kies je voor betegelen met keramische tegels of bepleisteren? Zijn er nieuwe of extra leidingen nodig? Moet de elektriciteit worden aangepast? En wat met badkamermeubels die naadloos aansluiten bij de look van de rest van je badkamer? Voor ons team van badkamer installateurs Puurs is geen uitdaging te groot. Alle werkzaamheden worden tot in de puntjes uitgevoerd. Van de plaatsing van je nieuw sanitair, de aansluiting van de afvoer en de kranen, de verwarming, verlichting tot de finale afwerking, bij Masure kiezen we steeds voor kwalitatieve materialen en duurzame oplossingen. Zo ben jij zeker van jarenlang zorgeloos plezier in jouw droombadkamer.

Je badkamer in Puurs renoveren? Een nieuwe badkamer laten plaatsen? Laat dat maar aan ons over.

Masure badkamer installateur Puurs
Masure Keukens en meer Badkamer installateur Puurs

Masure: jouw badkamerspecialist in Puurs en wijde omgeving

Ben je op zoek naar een badkamer installateur in Puurs? Bij familiebedrijf Masure vind je de vakman die je zoekt!

Zowel voor renovatie als een nieuwe badkamer zorgt Masure voor een badkamer die helemaal voldoet aan jouw wensen en budget. Wil je zelf een volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie in Puurs, Sint-Amands of wijde omgeving laten uitvoeren? Is de sanitaire installatie in je badkamer aan vervanging toe? Ben je op zoek naar meubels op maat, al dan niet voor je badkamer?

Wil je niet alleen je badkamer renoveren in Puurs maar denk je ook aan de vervanging van je keuken of zelfs een totaalrenovatie van je woning?  Wij realiseren jouw project van a tot z. Neem alvast een kijkje in onze realisaties of neem vrijblijvend contact op voor een afspraak en kom enkele staaltjes van ons kunnen ontdekken in onze ruime toonzaal in Puurs-Sint-Amands.

Binnenkort jouw eigen badkamer op maat? Maak nu je afspraak met onze specialist.