Scroll Top

Projectontwikkelaar vastgoed?

Op zoek naar een team waarop je als projectontwikkelaar vastgoed kan rekenen voor kwalitatieve keukens, badkamers en kasten op maat voor je volgende woonproject? Bij Masure Keukens & Meer realiseren we graag samen met jou de keuken, badkamer of dressing van je dromen.

Samenwerken met Masure, dat betekent…

  • Maatwerk aan scherpe prijzen. Dat kwaliteit niet pokkeduur hoeft te zijn, daar weten wij alles over. Als partner voor je vastgoedprojecten bieden we prijsbewuste keukens, badkamers en maatkasten.
  • De eindklant beslist zelf over de materialen, kleuren, indeling & inrichting. Zo realiseren we ook bij projectontwikkeling unieke, kwalitatieve oplossingen.
  • Geen karakterloze massaproductie, maar kleinschalige projecten met focus op persoonlijke aanpak, puur vakmanschap en inspraak van de klant.
Projectontwikkelaar voor vastgoed
Projectkeukens

Projectkeukens voor ieders budget

Bij Masure geloven we dat elke projectontwikkelaar vastgoed een keuken verdient die perfect past bij het project en de doelgroep. Onze ervaren ontwerpers staan dan ook klaar om samen met jou een op maat gemaakte keuken te creëren die niet alleen functioneel en stijlvol is, maar ook voldoet aan de specifieke eisen van het project. En dat binnen jouw budget!

Of je nu een grootschalig nieuwbouwproject ontwikkelt of een renovatieproject plant, wij bieden een uitgebreid assortiment aan keukenstijlen, materialen en afwerkingen. En ook het plaatsen ervan kun je volledig aan ons overlaten!

Badkamers van a tot z

Van eigentijds tot tijdloos, wij bieden op maat gemaakte badkamers voor elk project en budget. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen wij voor betrouwbare en stijlvolle badkamers. Ons ervaren team begeleidt je van ontwerp tot installatie, waardoor jouw vastgoedproject naar een hoger niveau wordt getild.

Benieuwd naar onze badkamer realisaties? Werp snel een blik op onze projecten en laat je inspireren.

Ben je als projectontwikkelaar vastgoed op zoek naar een ervaren team die jouw badkamers van A tot Z uit handen nemen? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw project kunnen verrijken met uitstekende badkameroplossingen en service.

Projectontwikkelaar badkamer
Maatkasten laten maken

Maatkasten volgens de wensen van de toekomstige bewoners

Bij Masure zijn we experts in het creëren van maatkasten die de dromen van toekomstige bewoners waarmaken. Als partner voor projectontwikkelaars zorgen we ervoor dat onze maatkasten perfect passen bij de wensen en behoeften van de bewoners. Of het nu gaat om slimme opbergoplossingen, trendy ontwerpen of unieke features, we laten de verbeelding de vrije loop en maken kasten die zorgen voor een “wow”-effect.

Zo kun je als projectontwikkelaar vastgoed  bij Masure terecht voor:

  • een dressing op maat
  • unieke tv-meubels
  • ingebouwde opbergkasten
  • en meer…

Laat ons je verrassen met maatkasten die een glimlach op het gezicht van de toekomstige bewoners toveren.

Wat denk je ervan? Zin om elkaar nog beter te leren kennen voor een toekomstige samenwerking?