Al twee generaties die streven naar de beste kwaliteit en service
 

In 1970 legde schrijnwerker Gaston Masure, samen met zijn echtgenote Lisette Spiessens, de fundamenten van de huidige zaak. Grote verbouwingen in 1977 en in 2001 zorgden ervoor dat de toonzaal, de magazijnen en de parking altijd een eigentijdse uitstraling hadden en hebben.

De dagelijkse leiding is nu in handen van de drie kinderen; Marc, Eddy en Maria.  Interieurarchitect Peter maakt het team volledig met zijn professioneel advies.

Een van onze grootste troeven is dat wij uw project vanaf de vloer tot en met het plafond volledig onder handen nemen en vlekkeloos afwerken. Dat kunnen we omdat  ons plaatsingsteam uit zes gespecialiseerde monteurs bestaat dat alle kneepjes van het vak kennen. Bovendien vernieuwen we ook uw elektrische of sanitaire leidingen, en plaatsen we met plezier een nieuw plafond of een nieuwe vloer.

En wist u dat we al vele jaren aangesloten zijn bij de groep ‘MHK-De keukenspecialist’ om u de allerbeste kwaliteit te garanderen tegen de meest voordelige prijs?

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze toonzaal. En als u dat wenst ontwerpen we met plezier uw droomkeuken.

Een familiale sfeer en een eersteklas service, dat is Keukencenter Masure in een notendop.

Neem gerust een kijkje op onze website voor een overzicht van onze producten. En bekijk zeker ook onze promoties of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Indien u een afspraak wenst, kan dat via onze contactpagina.